...
فرهاد رضوان پور

فرهاد رضوان پور

09332133***

کد ملک : 170

پروفایل فروشنده

فروخته شد
هشدار پلیس -> لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت خدمات ارائه شده به صورت حضوری اطمینان حاصل نمائید.
هنگام تماس تلفنی، لطفاً به کد ملک 170 در املاک مال اشاره کنید تا سریع‌تر راهنمایی شوید. قبل از تماس، راهنمای معامله امن و قوانین را بخوانید.
فروش زمین مسکونی 242 متری سنددار در شهر تاریخی تالش
فروخته شد
فروش زمین مسکونی 242 متری سنددار در شهر تاریخی تالش
فروخته شد
فروش زمین مسکونی 242 متری سنددار در شهر تاریخی تالش
فروخته شد

اطلاعات ملک

گزارش
نشان
اشتراک گذاری
  • متراژ زمین: 242 متر
  • مدرک: سنددار
  • وضعیت: فروش
بارگذاری نقشه ...

برخی از تجهیزات و امکانات

توضیحات ملک

فروش زمین مسکونی 242 متری سنددار در شهر تاریخی تالش _ با ما باشید در املاک مال




اطلاعات ملک :


🔰 سنددار

🔰 متراژ  زمین 242

🔰خیابان 10 متری

🔰دارای امتیازات 3گانه آب _ برق _ گاز

🔰قیمت 3 میلیون




تالش


نام تالش


در اسناد و منابع پیش از اسلام کلمۀ تالش دیده نشده است. برخی از پژوهشگران، تالش را با قوم «کادوس» که از آن بار‌ها در منابع یونان و روم باستان یاد شده است، یکی می‌دانند.
در منابع سده‌های نخست هجری از این قوم با نام «طیلسان» یاد کرده‌اند. یاقوت ذیل مادۀ طیلسان، به نقل از اصمعی‌ می‌گوید که طیلسان با تالشان یکی است.
واژۀ طیلسان ظاهراً از اواسط سدۀ ۷ق متروک، و به جای آن کلمۀ «تالش» تدریجاً وارد منابع تاریخی و جغرافیایی ایران شد.


پیشینه تاریخی


شهر تالش کجاست : از کادوسان در زمرۀ اقوام ساکن در نجد ایران، پیش از ورود آریایی‌ها به این سرزمین یاد کرده‌اند. به گفتۀ دیاکونف کادوسیان قبیله‌ای مهم و مستقل بودند که در کوه‌های جنوبی رود ارس زندگی می‌کردند.
با توجه به برخی روایات، ظاهراً این قبیله در اتحادیه‌ای که به تشکیل دولت ماد انجامید، عضویت داشته‌اند که در اواخر دورۀ مادی از ماد‌ها جدا شده‌اند.
کادوسیان در سدۀ ۶ق‌م به اطاعت از کورش درآمدند.
به روایتی دیگر قوم سلحشور و کوه‌نشین کادوس نه تنها در زمان ماد‌ها در استقلال به سر می‌برد، بلکه تبعیت هخامنشیان را نیز نپذیرفت.
کادوسیان تا زمان سلطنت شاپور اول (۲۴۰م) از استقلال کامل برخوردار بودند.
در اوایل اسلام سرزمین تالشان (طیلسان) هم‌زمان با دیار دیلم و بَبَر، یک‌بار به وسیلۀ براء بن عازب و بار دیگر به‌وسیلۀ ولید بن عُقبة بن اَبی مُعَیط گشوده شد.
از سکوت منابع تاریخی دربارۀ قوم تالش تا دورۀ ایلخانان مغول می‌توان دریافت که این قوم در رویداد‌های مهم آن دوران حضور چندانی نداشته است. در دورۀ مغول، تالشان به لحاظ حفظ اقتدار سنتی خود سرکش به‌شمار می‌آمدند و گویا به امر اولجایتو (۶۸۰ – ۷۱۶ق) سرکوب و تاراج شدند.
پس از مرگ تیمور (۸۰۷ق/۱۴۰۴م) و بروز آثار ضعف در دولت گورکانی، تالشان بر جانشینان وی سرکش شدند.
با این‌همه، گویا تیموریان با قوم تالش رابطه‌ای همراه با مدارا داشته‌اند؛ چنان‌که به نوشتۀ حافظ ابرو بزرگان تالش در ۸۲۴ق/۱۴۲۱م به ملاقات شاهرخ تیموری در قره‌باغ رفته‌اند. تالشان تا اواخر دورۀ تیموری نزدیک‌ترین روابط را با خانقاه شیخ صفی داشته‌اند. تاریخ عالم آرای امینی گواهی می‌دهد که پشتیبانان اصلی شیخ صفی (د ۷۳۵ق/۱۳۳۵م) دو گروه بودند: یکی امرای ولایات تالش و دیگر اکابر آسیای صغیر. همین دو گروه بودند که از فرزند او، شیخ صدرالدین به صورت گسترده حمایت کردند.
در لشکرکشی شیخ حیدر به داغستان، بخش مهمی از لشکریان وی را تالشان تشکیل می‌دادند.
پس از مرگ شیخ حیدر سرپرستی فرزند وی، اسماعیل، برعهدۀ تالشان بود و گروه اندکی از صوفیان از جمله دده بیگ و خادم بیگ تالش در آن امر نقش اصلی داشتند.
در زمان افشاریان، قوم تالش در آغاز از آن دولت تبعیت می‌کرد و ۵۰۰ تن از فرزندان اعیان تالش داوطلبانه مأمور خدمت در اردوی نادر بودند،
اما فشار‌های مالیاتی و سیاسی بر تالشان در ۱۱۵۷ق/۱۷۴۴م آن‌ها را به قیام گسترده‌ای برای براندازی نادرشاه برمی‌انگیزاند.
در دورۀ زندیان و اوایل قاجاریان، قوم تالش در ۳ حاکم‌نشین لنکران و گسکر و فومن تمرکز یافته بودند.
در جنگ‌های روسیه با ایران و پس از عقد قرارداد ترکمان‌چای (۲۱ فوریۀ ۱۸۲۸) نیمۀ شمالی سرزمین قومی تالش به مرکزیت لنکران تا رودخانۀ آستارا به تصرف روسیه درآمد و نیمۀ جنوبی آن به صورت دو حاکم‌نشین با نام‌های خمسۀ توالش و فومنات همچنان در قلمرو حکومت ایران باقی ماند. ولایت تالش‌نشین فومنات از آغاز سدۀ ۲۰م تالشستان نیز خوانده شده است.


سرزمین قوم تالش


شهر تالش کجاست : منطقۀ قومی تالش از حدود شهرستان رودبار گیلان آغاز می‌شود و سراسر آبریز شرقی البرز شمالی، جبال تالش و جلگه‌های ساحلی آن از کپورچال بندر انزلی تا مغان شرقی و شهرستان سالیان، در خاک جمهوری آذربایجان را دربر می‌گیرد.
مارسل بازن با ترسیم نقشه‌هایی، حدود این منطقه را مشخص کرده است.
این منطقه به ۳ حوزه تقسیم می‌شود:
۱. حوزۀ شمالی شهرستان‌های آستارا، لنکران، لریک، ماساللی، بیله‌سوار، یاردیملی و جلیل‌آباد،
منطبق است با دیاری که زمانی گشتاسفی خوانده می‌شد
۲. حوزۀ میانی شامل شهرستان‌های آستارا، تالش، رضوان‌شهر و ماسال؛
۳. حوزۀ جنوبی شامل شهرستان‌های فومن و شفت است که حدود آن از شاندرمن تا چنار رودخان است.
بخش‌هایی از منطقۀ قومی تالش نیز در محدودۀ شهرستان‌های نمین، رودبار، انزلی و صومعه‌سرا قرار گرفته است. در گذشته، نقاط مسکونی تالشان بیش از موقعیت کنونی آن به سوی شمال پیش رفته بود و با نقاط تات‌نشین جنوب قفقاز تماس می‌یافت.


جمعیت قوم تالش


به سبب گسترش نفوذ زبان ترکی در منطقۀ قومی تالش، بسیاری از خانواده‌های تالش تغییر زبان داده، و برخی نیز دو زبانه شده‌اند. امروزه آماری رسمی از شمار تالشان وجود ندارد. باتوجه به آمار‌های غیررسمی (تخمینی) می‌توان گفت که در تالش جمهوری آذربایجان حدود ۷۰۰ هزار نفر و در تالش ایران بیش از ۴۰۰ هزار نفر تالشی‌زبان زندگی می‌کنند.


پراکندگی قوم تالش


افزون بر افراد و خانواده‌های نسبتاً بسیاری که به علت‌های مختلف، تدریجاً زادبوم خود را ترک کرده، و در استان‌های دیگر، و حتی در خارج از کشور ایران مقیم شده‌اند، گروه‌ها و تیره‌های متعددی از آن‌ها در سده‌های گذشته به نقاط دیگر کوچانده شده‌اند.
تالشان مهاجر در محل جدید غالباً از لحاظ زبان و فرهنگ تحلیل رفته‌اند، اما نامشان بر روی روستا‌ها و محله‌هایی که در آن‌ها می‌زیسته‌اند، باقی مانده است. اکنون در بخش‌های مرکزی رشت، چهار اویماق مراغه، نشتارود تنکابن، مسیر جادۀ لاهیجان به لنگرود، رامسر، گیلخوران قائم‌شهر، بهشهر، محله‌هایی با نام «تالش محله» وجود دارد.
در شهرستان‌های جواد، شماخی و جوانشیر جمهوری آذربایجان نیز ۹ روستای تالش‌نشین وجود دارد.
در میان برخی گروه‌ها در جامعۀ سنتی قوم تالش، به خصوص در تالش میانی (از اسالم تا شاندرمن) نوعی ساختار ایلی مبتنی بر کوچ (خانواده)، دَدَزوا (دودمان)، طایفه، تیره و اِل (ایل) باقی مانده است. این ساختار در بخش‌هایی از جامعه، به خصوص در نقاطی که فرهنگ و زبان ترکی بر فرهنگ و زبان تالشی تأثیر و نفوذ یافته، درهم ریخته و از میان رفته است


مناطق تالشی نشین


تالش جنوبی

تالشان بیش تر در شمال غرب ایران به صورت بومی ساکن اند و زبان آنان تالشی است. آنان در دو استان اردبیل و گیلان زندگی می‌کنند و جمعیتشان در ایران بیش از ششصد هزار تن می‌باشد.


  • شهرستان طوالش به مرکزیت شهر هشتپر مرکز تالش جنوبی
  • شهرستان آستارا
  • شهرستان رضوانشهر
  • شهرستان ماسال
  • بخش عنبران نمین
  • بخش‌هایی از شهرستان شفت
  • بخش‌هایی از شهرستان فومن
  • بخش‌هایی از شهرستانرودبار
  • بخش‌هایی از شهرستانخلخال
  • بخش‌هایی از نمین
  • تعداد کثیری از تالش‌ها در شهرهای رشت و تهران زندگی می‌کنند


تالش شمالی

جمعیت مردم تالش در جمهوری آذربایجان بیش از یک میلیون پانصد هزار نفر،[۳۴] برآورد می‌شود که بیش تر به صورت مهاجر در باکو زندگانی می‌گذرانند.


  • شهرستان لنکران مرکز تالش شمالی شهرستان آستارا
  • شهرستان ماسالی
  • شهرستان لریک
  • شهرستان یاردیملی
  • شهرستان جلیل‌آباد
  • شهرستان نفت چاله
  • شهرستان بیله سوار
  • بخش‌هایی از شهرستان ایمیشلی
  • بخش‌هایی از شهرستانصابرآباد
  • بخش‌هایی از شهرستانسالیان
  • بخش‌هایی از شهرستانسومقاییت
  • تعداد زیادی از تالش‌ها نیز در شهر باکو زندگی می‌کنند
  • کار و پیشه


قوم تالش از دو بخش کلی کوه‌نشین = «کواَج» و جلگه‌نشین = «گی لونَج» تشکیل شده است. بخش کوه‌نشین دربر گیرندۀ دو گروه اصلی شغلی دامدار کوچنده و چند پیشۀ اسکان یافته، و بخش جلگه‌نشین دو گروه اصلی شهرنشین و روستانشین است. شهرنشینان در صنعت، خدمات، تجارت و کار در ادارات و شرکت‌ها اشتغال دارند و بیش‌تر آن‌ها قطعه زمینی هم برای کشت برنج در روستا‌ها و حاشیۀ شهر‌ها دارند. گروه روستانشین عموماً در زمینۀ کشت برنج و اموری جنبی مانند باغداری، زنبورداری، پرورش ابریشم و طیور فعالیت می‌کنند.


زبان


زبانی که قوم تالش بدان سخن می‌گوید «تالشی» نامیده می‌شود. این زبان از گروه زبان‌های ایرانی به‌شمار می‌آید و به شاخۀ شمال غرب و به لهجه‌های ساحل دریای خزر تعلق دارد.

زبان تالشی فاقد سابقۀ خط و ادبیات مکتوب است،

از این‌رو، در سیر تحولات تاریخی به لهجه‌های متعددی تقسیم شده است که فاصلۀ میان این لهجه‌ها از شمال تا جنوب منطقه گاه به حدی می‌رسد که اهالی دو منطقۀ دور از هم، به دشواری سخن یکدیگر را در می‌یابند.


مذهب


تالشان مسلمان (شیعه و سنی شافعی) اند. در سدۀ۴ق بیشترگیلانیان سنی‌ بودند.

به‌نوشتۀ ابن فضل‌الله عمری در مسالک الابصار، گیلان‌بیه‌پس شامل ۴ شهر بزرگ با نام‌های فومن، تولَم، گسکر و رشت بوده است و مردم آن بر مذهب حنبلی بودند.

به نوشتۀ حمدالله مستوفی مردم تالش بر مذهب شافعی بودند.

آن بخش از جامعۀ قومی تالش که حنبلی بودند، بعد‌ها تغییر مذهب داده، و شیعه امامی شده‌اند. در حال حاضر رواج مذهب شافعی به موازات مذهب تشیع از مرز شاندرمن آغاز می‌شود و به سوی شمال تا حدود آستارا ادامه می‌یابد و پس از آن جای خود را به اکثریت شیعه می‌دهد.

تنها طریقت صاحب نفوذ در میان تالشان سنی طریقت نقشبندیه به‌شمار می‌آید.


اعتقادات


شهر تالش کجاست : فرهنگ قومی تالش به موازات درآمیختگی با فرهنگ اسلامی، دربرگیرندۀ عناصر فراوانی از باور‌های مربوط به مظاهر طبیعت و ادیان و آیین‌های ایران باستان به خصوص دین مزدیسنا ست. این آیین‌ها و باور‌ها همراه اسطوره‌ها، ادبیات و موسیقی تالش اسناد زنده‌ای هستند که ویژگی، دیرینگی و غنای فرهنگ قوم تالش را بیان می‌کند.

در گسترۀ فرهنگ عامۀ تالش قداست شمشاد و دیگر درختان همیشه سبز، بستن دخیل به برخی از درختان، سوگند خوردن به آب و آتش و آفتاب و روشنی چراغ، سفید کردن درون و بیرون خانه با آهک، حرمت گذاشتن به خروس سفید و سگ گله، گرامی داشتن آداب و آیین‌های نوروزی و زنده نگه داشتن شخصیت‌های اسطوره‌ای مشترک با دیگر اقوام ایرانی، مانند شخصیت‌های شاهنامه، از نشانه‌های بارز هویت ایرانی و دیرینگی کیان فرهنگی تالش هر دو سوی رود آستارا ست.


رودخانه‌ها ی شهر تالش کجاست :


مساحت توزیع حوضه آبریز دریای خزر در مناطق مختلف تالش بیش از ۱۲۵۰۰ کیلومتر مربع در سال ۱۳۹۴ می‌باشد که رودخانه کورا در تالش گشتاسبی بیشترین آبریز دریای خزر را داست.


  • دیناچال رودخانه دائمی
  • کرگانرود رودخانه دائمی
  • آستاراچای رودخانه دائمی
  • کورا رودخانه دائمی
  • شفارود رودخانه دائمی
  • پارک‌ها و مناطق حفاظت شده شهر تالش کجاست :



پارک ملی هیرکان از پارک‌های ملی جمهوری آذربایجان هست که در منتهی‌الیه جنوب شرقی این کشور در محدوده کوه‌های تالش -که بخشی از جغرافیای تالش است است-، شهرستان‌های لنکران و آستارا قرار گرفته‌است، این مجموعه از نقاط دست نخورده و بکر طبیعت آذربایجان می‌باشد، که در ۹ام فوریه سال ۲۰۰۴ میلادی توسط ریاست جمهوری این کشور گشایش یافت. پارک ملی هیرکان برای ثبت در میراث جهانی یونسکو در بخش میراث فرهنگی و طبیعی معرفی شده‌است.


  • منطقه حفاظت شده لیسار، جوکندان تالش
  • منطقه حفاظت شده استیل آستارا
  • منطقه حفاظت شده لوندویل آستارا
  • منطقه حفاظت شده آلالان اسالم
  • منطقه حفاظت شده ناو اسالم
  • پارک جنگلی دکتر رستگاری گیسوم


آیا میدانید منطقه آزاد و ساحلی زیباکنار کجاست ؟



کمی اطلاعات در مورد سایت املاک مال کاملترین کارگزاری املاک و مستغلات کشور


اگر به دنبال خرید و فروش انواع ملک و زمین و اجاره ی آن در تمام نقاط کشور هستید و میخواهید به طور مستقیم این کار را انجام دهید تیم املاک مال درخدمت شماست . شما می توانید با ثبت نام رایگان در سایت املاک مال برای خود پروفایل و اکانت مخصوص داشته باشید و تمامی آگهی های خود را بایگانی کنید . در ضمن شما در سایت املاک مال می توانید کارهای مربوط به کسب کار ساختمانی خود را به صورت رایگان تبلیغ کنید فقط کافیست ثبت نام کنید برای مثال مشاغلی به مانند پیمانکاری , برقکاری , جوشکاری , گچ کاری , فروش لوازم ساختمانی و ... برای ثبت نام رایگان در سایت املاک مال کافیست روی کلمه ثبت نام کلیک کنید. با آرزوی بهترین ها برای شما مردم عزیز

دیدگاه کاربران

ملک های ویژه

فروش زمین با کاربری باغ ویلا چهاردیواری با سند تک برگ
متراژ : 1260 متر
vijeh
مهدی شرقی

مهدی شرقی

پروفایل
فروش زمین با کاربری باغ ویلا چهاردیواری با سند تک برگ
هر متر
توافقی
کد ملک : 13442
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
نمایش ملک
80متر،آغاز ثبت نام،خرید مستقیم از اتحادیه انبوه سازی،تاپ لوکیشن
متراژ : 1850 متر
بنا : 740 متر
vijeh
رضا آقاجانی

رضا آقاجانی

پروفایل
80متر،آغاز ثبت نام،خرید مستقیم از اتحادیه انبوه سازی،تاپ لوکیشن
قیمت
840,000,000
تومان
کد ملک : 12454
۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
نمایش ملک
باغ ویلا فوق لاکچری مساحت کل 500 متر استخر اب گرم
متراژ : 490 متر
بنا : 150 متر
vijeh
محمدی

محمدی

پروفایل
باغ ویلا فوق لاکچری مساحت کل 500 متر استخر اب گرم
قیمت
7,500,000,000
تومان
کد ملک : 13261
۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
نمایش ملک
فروش منزل مسکونی دوطبقه
متراژ : 100 متر
بنا : 100 متر
vijeh
ناصررضایی

ناصررضایی

پروفایل
فروش منزل مسکونی دوطبقه
قیمت
2,700,000,000
تومان
کد ملک : 13246
۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
نمایش ملک
زمین شهرکی 220 متری  نوار ساحلی
متراژ : 220 متر
vijeh
زمین شهرکی 220 متری نوار ساحلی
هر متر
توافقی
کد ملک : 13196
۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
نمایش ملک
ملک تجاری در بهترین موقعیت شهر مرزی با فاصله 800 متری تا گمرک مسافری ترانزیتی صنم بلاغی
متراژ : 216 متر
بنا : 600 متر
vijeh
ملک تجاری در بهترین موقعیت شهر مرزی با فاصله 800 متری تا گمرک مسافری ترانزیتی صنم بلاغی
قیمت
16,500,000,000
تومان
کد ملک : 12676
۵ اسفند ۱۴۰۲
نمایش ملک
ویلا باغ ساحلی در مرکز کلاچای گیلان با کلیه امکانات
متراژ : 261 متر
بنا : 100 متر
vijeh
فرهاد رضوان پور

فرهاد رضوان پور

مدیریت سایت املاک مال

پروفایل
ویلا باغ ساحلی در مرکز کلاچای گیلان با کلیه امکانات
قیمت
توافقی
کد ملک : 8431
۲۰ دی ۱۴۰۲
نمایش ملک
معاوضه و فروش زمین و ویلا نیمه کاره ارزان در منطقه شهری لشت نشا
متراژ : 230 متر
بنا : 130 متر
vijeh
فرهاد رضوان پور

فرهاد رضوان پور

مدیریت سایت املاک مال

پروفایل
معاوضه و فروش زمین و ویلا نیمه کاره ارزان در منطقه شهری لشت نشا
قیمت
توافقی
کد ملک : 10214
۴ مهر ۱۴۰۲
نمایش ملک
مشاور املاک

مشاور املاک هستید؟

با خدمات املاک مال، ویژه مدیران و مشاورین املاک آشنا بشین

مشاهده خدمات
مالک هستید

مالک هستید ؟

ملک‌تون رو به رایگان آگهی کنین و در معرض دید هزاران مشتری قرار بدین.

ثبت رایگان آگهی
جستجوی پیشرفته
از 0 تا 0
از 0 تا 0 متر